logo
logo
28. zagrebški sejem navtike

se že občuti prihod pomladi.

Plovila so zanimiva in atraktivna tudi na suhem. Na zagrebškem velesejmu se potrudijo obiskovalcem pričarat pravo navtično vzdušje. Razstavljalcev je več kot 300 in na ogled je približno 280 plovil. Prišli so tudi slovenskih zastopniki in prodajalci. Večina je motornih jaht in čolnov. Jadrnic je bilo komaj za vzorec. Slovenski Seascape, ki je sedaj pod okriljem Beneteau je razstavljal First 27. Predstavili so 11 hrvaških premier in 3 svetovne (Viper 625, Grašo 6.2 in Šibenik 800). Na sejmu je bilo na ogled kar nekaj domače navtične proizvodnje: Grginić jahte, Pearsea Yachts, Terra Nauta, Pičuljan, Leidi itd. Razstavljali so tudi, motorje, navtično opremo, SUP-e. Motorni kajak in še veliko igrač za aktivno preživljanje prostega časa.

Med razstavljenimi plovili smo lahko videli marsikatero novost in zanimivost. Pri Pearlsea Yachts so izdelali električno premična zadnja "vrata". Vidite jih lahko na njihovi razstavljeni 31-ki.

ps31-1_1

 ps31-2_1

Jadranska premiera, čolni Higfield

123-1

 123-2_1

Mirakul in Pičuljan

mirakul-2

 piAuljan2

                                                                                        

.

V galeriji še več foto utrinkov iz sejma. Dogovorili smo se tudi za testiranje teh lepotic. Podrobnosti boste lahko prebrali v testih, ki bodo sledili.

Foto: G.K.

 

Napisal : Toni Glušič
Thursday, 21. Feb 2019

Galerija

logo