logo
logo
3maran plavajoče hiše

Lagodno bivati na vodi. Iz dnevne sobe direktno v čoln ali na vodni skuter.

Obiskali smo podjetje 3maran iz Brežic kjer projektirajo in izdelujejo plavajoče hiše. Plavajoča hiša je filozofija, ki mi je zelo blizu. Svojo plavajočo rezidenco privežeš ali zasidraš nekje na mirnem in čimbolj intimnem kraju jezera ali morja ter se predaš užitkom udobja v samem središču narave.

Na dan našega obiska so imeli v izdelavi dve enoti. Ker so bile hiše še nedokončane, smo lahko pogledali v okostje in se prepričali o kvaliteti njihovih proizvodov. Trenutno imajo v ponudbi dve dolžini 9 in 11 m. Notranje razporeditve pa so lahko različne. Prostori so funkcionalno in prijetno razporejeni.

3marant

 Popolno opremljena kuhinja, sodobna jedilnica, dnevni prostor s sedežno garnituro, udobne sobe ter prostorna kopalnica.

Za uživanje na prostem ima model 3maran11 tri terase. Manjšo zadnjo 4m2, večjo sprednjo nadkrito 8m2  ter veličastno zgornjo z osupljivih 38m2. Nanjo lahko postavimo jakuzzi ali manjši bazen, se sončimo. Skratka idealno za druženje ali uživanje v svojem miru. 3maran9 pa je manjši in tudi s terasami malce varčuje.

3maran_9_-_31

V podjetju se z veseljem potrudijo in vašo novo plavajočo hišo prilagodijo  potrebam in željam. Vse 3maranove plavajoče rezidence imajo vso potrebno dokumentacijo ter potrebne certifikate kot plovilo. Uporabljajo kvalitetne materiale z potrebnimi dokazili.

Lepo število 3maranovih hišic razveseljuje svoje lastnike. Ob prvi priložnosti gremo pogledat že postavljene plavajoče hiše in vtise zaupamo tudi vam.

Vse informacije pa lahko dobite na : https://www.3maran.eu/

Napisal : Toni Glušič
Sunday, 18. Nov 2018

Galerija

logo