logo
logo
CAN-AM Winter Celebration 2018

Predstavitev Can-Am  ATV & SSV vozil.

V soboto 24.11.2018 je podjetje Ski&Sea v MK Parku v Šentvidu pri Stični organiziralo pravi žur in šov z štirikolesniki. Predstavili so nove modele CAN-AM štirikolesnikov ter pokazali novega RYKER-ja. Z veseljem smo se odzvali povabilu ter prišli pogledat nove in zmogljive igrače za odrasle. Vse smo vozili. Vreme nam je bilo naklonjeno. Ker ni obilno deževalo je bilo na motokros progi ravno dovolj blata za uživanje v vožnji.

can-am61

Testirali smo Outlander Max XT-P 650, Outlander Max DPS 570 T, Traxter Pro HD 10 T in Maverik Trail 800. Po spoznavnem krogu s progo je šlo zares. Vsi modeli so za šalo premagali razgibano in blatno stezo. S  4x4 pogonom je šlo kar preveč zlahka. Poskusili smo tudi s samo zadnjim pogonom. Zabave je bilo več vendar so vsi z lahkoto opravili nalogo.

Kljub obilo odmerjenega časa za testiranje se nam je zdelo prehitro konec. Te igrače te hitro zasvojijo in nas, ki smo že zasvojeni z njimi nikakor ne spustijo. In prav je tako.

ryker1

Pokazali so nam tudi novega Can-Am Ryker-ja, ki nam je obudil spomin na užitke pri vožnji s Spyderjem, katerega so nam ga pred časom zaupali v test. Novega Rykerja še nismo vozili. Blato in motokros proga ni pravo okolje zanj. Ampak Ryker bo tudi v Rally izvedbi, ki bo lahko popeljal užitkov željne popotnike tudi izven asfaltiranih cest. Z velikim pričakovanjem čakamo, da ga preizkusimo.

Vtisi s Can-Am dogodka, ki ga je organiziral Ski&Sea so zelo pozitivni. Več podatkov o posameznih štirikolesnikih boste lahko prebrali med  Testi.

Foto: G.K.

Napisal : Toni Glušič
Sunday, 25. Nov 2018

Galerija

logo