logo
logo
Glavani park Istra

Najboljši adventure park u Istri. Članski popust 15%.

Lynx Adrenaline članstvo na  povezavi : https://www.lynx-adrenaline.com/clanstvo.html    info:040 373-723

Glavani avanturistični park se nahaja v Istri (HR) na robu vasice Glavani vzdolž ceste med Vodnjanom in Barbanom. V desetih letih obratovanja se je Glavani park razširil tako vsebinsko kakor tudi prostorsko. Trenutno se lahko zabavate na »high ropes« poligonu za plezanje po stezah na višini 2,6 in 10 metrov. Adrenalin si lahko dvignete med prostem padu na 12 meterski gugalnici, vožnjo z monociklom nad prepadom in skokom »quick jump« z višine 20 metrov. Splezate lahko tudi po profesionalnem plezalnem zidu do 12m. Najnovejša atrakcija parka Glavani je Človeška frača na kateri lahko hrabri adrenalinci čutijo pravo 4G pospeševanje od 0-100km/h v sekundi.

ip1

Poleg adrenalinskih užitkov se v parku Glavani sprostite ob kavi, pijači in sladoledu. Lakoto pa si potešite s okusno hrano z žara. Vstop v park je brezplačen. Najmlajši se lahko igrajo v mreži, drevesni hišici  in mini bagerju. Igrajo se lahko tudi z kozlički, mačkami in psi.

Glavani park je zgrajen in certificiran po EU standardih za adrenalinske parke, s čemer se jamči kvaliteta in varnost. O zadovoljstvu obiskovalcev pa pričajo visoke ocene na straneh Trip Advisora in priznanje Certificate of excellence.

https://www.glavanipark.com/hr/

Napisal : Toni Glušič
Wednesday, 13. May 2020

Galerija

logo