logo
logo
Nautica d.o.o. Navtična šola F. Arnuš

Članski popust 10% na vse naše tečaje.

Lynx Adrenaline članstvo na  povezavi : https://www.lynx-adrenaline.com/clanstvo.html    info:040 373-723

Smo podjetje, ki se ukvarja z navtičnim izobraževanjem. S tem delom se ukvarjamo že vrsto let, zato imamo tradicijo in bogate izkušnje. Naši predavatelji so bivši profesionalci, skipperji pri praktičnem delu pa bivši reprezentanti v jadranju.

https://www.nautica-jadranje.si/

Ponujamo celovito izobrazbo za turistično – ljubiteljsko plovbo. V procesu izobraževanja vam bomo posredovali vsa navtična znanja, potrebna za pridobitev mednarodno veljavnih izpitov za upravljanje s plovili. Tečaj za voditelja čolna vam bo omogočil dobro pripravo na izpit. S tem izpitom lahko upravljate plovila do dolžine 24 m, jadrnice ali motorne čolne. Tečaj za upravljanje z VHF – GMDSS postajo pa bo vaše znanje dopolnil in vam omogočil večjo varnost in opravljanje izpita, ki je potreben, če je na plovilu VHF postaja.

izpit_za_coln_1

Ponujamo tudi oblico praktičnih tečajev v obliki šole jadranja in skippers' treninga, offshore skippers' treninga in drugih praktičnih tečajev z motornimi čolni. Naučili se boste vseh mornarskih del in veščin, tako da se boste lahko samostojno odpravili na morje, tako z družino, kakor s prijatelji.
Za potrebe tečaja VHF – GMDSS smo razvili E – tečaj, s katerim, lahko učinkovito preverite znanje s tega področja, znanje utrjujete ali se pripravite na izpit.

tecaj-skipper_2

skuter3

https://www.nautica-jadranje.si/prakticni-tecaji

https://www.nautica-jadranje.si/izpit-za-coln

https://www.nautica-jadranje.si/izpit-za-vhf

.

Napisal : Toni Glušič
Tuesday, 18. Aug 2020

logo