logo
logo
Rizvan City adrenalinsko mesto

Za naše člane 15% popusta na vse  vragolije.

Pustolovsko-izletniški center Rizvan City se nahaja v Liki nedaleč od mesta Gospić v mali avtentični vasici Rizvanuša sredi narodnega parka Velebit. Staro kmečko posestvo smo preuredili v pustolovsko-adrenalinski center kjer skupinam in posameznim pustolovcem nudimo veliko enkratnih adrenalinskih aktivnosti.

Velikanska gugalnica v našem centru vas zaguga v višino 15 metrov. Med guganjem gledate vrhove Velebita. Adrenalina vam ne bo manjkalo.

Adrenalinski park je poligon, ki vsebuje več elementov prevzetih iz alpinizma. Vaje so nameščene na raztegnjenih pletenicah med drevesi v gozdu na višini od 1 do 6 metrov.

ap_14

Zip line. V našem centru se lahko spustite pripeti na 150 metersko pletenico in drvite skozi krošnje dreves, čez polje in doživite nepozaben gejzir adrenalina.

Plezalna stena v Rizvan City-ju je visoka 10m in ima površino cca 50m2 ki je prilagojena vsem. 

big_4195803086958954760818675_ps_1

Paintball je eden od najbolj razburljivih "ekstremnih" sportov v svetu. Adrenalinska bomba so rovi iz 2. sv. vojne, ki prinesejo delčke atmosfere iz preteklosti. Osvajanje zastave in napad na vojno bazo so samo nekateri od scenarijev, ki bodo igralcem dvignili adrenalin v višave.

Quad safari. Če želite naval adrenalina je naš quad safari to kar iščete, enourna tura po poljih i skozi gozdove vam nudi nepozabno izkušnjo pri vožnji. Trase primerne tako za začetnike kakor tudi izkušene adrenalince.

Lokostrelstvo, poiščite Robin Hooda v sebi.

Človeški "namizni" nogomet.

Kajak safari po reki Liki. Veslanje po kanjonu reke Like. V njeni divjini in na jezeru Kruščica lahko pogosto doživite bližnje srečanje z vidro, srno, košuto, jelenom celo medvedom ali volkom.

Absailing in plezanje. Absailing je alpinistična tehnika spuščanja z vrvjo ob steni. Za bolj vzdržljive adrenalince organiziramo tudi tečaj plezanja na steno. Šolanje vršijo izučeni pripadniki Gorske reševalne službe Velebit.

Speleoavantura, doživite prekrasno pustolovščino v eni od najlepših špilj Mediterana. Trajanje raziskovanja je približno 1,5h ob spremstvu izkušenega vodiča speleologa na zelo prijetnih 17-18°C.

Skrivnostni ESCAPE ROOM „SECRET OF NIKOLA TESLA“

Za vas imamo pripravljenih še več drugih adrenalinskih presenečenj. Na naši spletni strani si lahko pogledate utrinke iz vedno vznemirljivega RIZVAN CITY-ja.  Pri nas lahko tudi prespite v Eko kampu, avtentični Lički hiši in pravih gorskih bungalovih.

https://adria-velebitica.hr/hr/

 www.facebook.com/rizvancity

Napisal : Toni Glušič
Tuesday, 02. Oct 2018

Galerija

logo